:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 

forumclinic.jpg

   
Contactar

Servei Audiovisuals
Sra. Imma Grau
Carrer Villarroel, 170
08036 Barcelona
Tel.: +34 (93) 227.5690
Fax: +34 (93) 227.5454 
e-mail: 
info@forumclinic.org
www.forumclinic.org

 

Activitats * Docència * Forum Clínic

L’Hospital Clínic ofereix als seus usuaris informació bàsica sobre algunes malalties. L’objectiu és que aquests aspectes siguin útils tant a familiars com a pacients. En el cas de necessitar més informació, no dubti en posar-se en contacte amb l’especialista corresponent.

   

forumclínic és una col·lecció de materials d’informació sanitària sobre malalties de llarga durada dirigida als pacients i els seus familiars en format audiovisual. Aquesta col·lecció desitja contribuir a augmentar els seus coneixements per ajudar a que gaudeixin d’una vida més autònoma i de major qualitat. També estableix un nou vincle de comunicació entre els professionals i els propis pacients, ja que desenvolupa una nova comunitat virtual per compartir experiències, dubtes i consells.

El projecte aporta informació científicament contrastada per facilitar l’acceptació de la malaltia i permetre l’adopció de conductes més actives.

forumclínic està elaborat pels professionals dels centres hospitalaris i d’atenció primària de l'Hospital Clínic, un dels líders cínics i d’investigació biomèdica del país. La consolidació de la iniciativa i la progressiva construcció de capítols ha estat possible gràcies a la decidida contribució de la Fundació BBVA.

 

   
 
 
 

 

 

                                                  

Actualizada el 11/12/2018

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad