:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Contactar

Oficina de Gestió de la Innovació
Elisenda Vendrell
Tel. + 34 (93) 227 57 07
(ext. 4354)
e-mail: elisenda.vendrell@idibaps.org

Activitats * Innovació

Innovació

 

Innovem a través de la transferència tecnològica...  

... identificar, avaluar, protegir, valorar i comercialitzar la propietat intel·lectual (industrial) generada pels grups d'investigació IDIBAPS.

 

 

 

Els sistemes de protecció de propietat industrial o intel·lectual permeten la protecció eficaç de la majoria dels resultats de la investigació biomèdica duta a terme en la Fundació Clínic.

 

La Fundació Clínic ha inclòs la protecció dels resultats de la investigació en els seus objectius estratègics, i es proposa dur a terme un programa per impulsar la seva transferència a la societat, a causa dels avantatges que suposa, tant per als seus grups de recerca com per a la investigació en el Corporació Sanitària Clinic, i finalment per a la societat a què ha de donar últimament servei.

 

Si un investigador del Hospital Clínic de Barcelona sospita que podria tenir una idea susceptible de ser protegida, ha de posar-se en contacte amb el responsable de l'Oficina de Gestió de la Innovació

   

MINECO Cofinançament del Subprograma de Apoyo a la Función Transferencia en Centros de Investigación – INNCIDE (Ref: OTR-2011-0245)

 

¿Mi investigación puede
tener algún valor comercial?

Nombre de contacto*
Categoria*
Departamento / Area*
Centro*
Teléfono
Correo electrónico*
Escriba sus comentarios:
Enviar
*Obligatori
 
 

 

 

                                                  

Actualizada el 20/05/2019

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad