:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Contactar

Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica
C/ Rosselló, 149-153
08036 Barcelona
Tel.: (93) 227 57 07

e-mail: rrhh_fundacio@clinic.cat

 

Cartera de serveis

Minimitzar

La Fundació Clínic per a la Investigació Biomèdica representa la infraestructura econòmica-administrativa de suport a la recerca de l’Hospital Clínic de Barcelona, de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques Agustí Pi i Sunyer (IDIBAPS) i del Centre de Recerca en Salut Internacional (CRESIB).

Des de 1989, la Fundació Clínic promou la investigació, la innovació i la docència relacionades amb les ciències de la salut. A més a més de donar suport administratiu als investigadors, la Fundació Clínic pren part en la recaptació de recursos i en la promoció de la investigació en biomedicina.

Des de la Fundació també s’impulsen activitats de formació especialitzada i es vetlla pel compliment dels codis ètics del sector i l’aplicació dels principis deontològics. A través de la Fundació Clínic, també participem en d’altres projectes de tipus internacional com, per exemple, el Centro d’Investigació en Salut Internacional de Manhiza, a Moçambic (CISM) o la Maternitat de l’Hospital Espanyol de Tetuan (Marroc).

   

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual del conjunt d'entitats del Clínic amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació, tal i com estableix l’article 42 de la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de contractes del sector públic.

 

Per accedir al Perfil del Contractant de Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, visiti el link següent fent clíc aquí.

 

 

   
 
 
 

 

 

                                                  

Actualizada el 20/05/2019

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad