:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Informació per:
Enllaços:

 

 

Home

 pipetes_min.jpg 


La Fundació Clínic té com a missió oferir un servei d’excel·lència a la investigació i la innovació que la consolidi com a referent nacional i internacional. L’objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Aquest web pretén ser un mirall de l’activitat desenvolupada per la Fundació Clínic, aportant informació als investigadors, finançadors, inversors i a la societat en general.

...Junts farem realitat les millors idees

 

   
 
El Clínic participa en el projecte CIPSEC com a infraestructura pilot del sector salut
23/06/2017 11:28:12 Blog del Clínic
El Clínic participa en el projecte CIPSEC com a infraestructura pilot del sector salut.
El consorci SIMPATHY publica les recomanacions per a la gestió de la polimedicació i l’adherència als tractaments de la gent gran a la UE
22/06/2017 15:31:57 Blog del Clínic
En una conferència internacional d'alt nivell organitzada pel Govern d'Escòcia el passat mes d'abril, el consorci SIMPATHY per a la millora de la gestió de la polimedicació i l'adherència al tractament de la gent gran va presentar l'informe final de l'estudi del mateix nom, on es dónen una sèrie de recomanacions als Estats membres de la UE per adreçar millor el repte global de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) de millorar la seguretat en l’ús dels medicaments, punt aquest on la polimedicació té un pes important. El projecte, iniciat el juny del 2015 i finalitzat el 2017, ha estat dirigit pel Govern d'Escòcia, i per la part de l'Hospital Clínic els coordinadors han estat els Dr. Carles Codina, cap del Servei de Farmàcia, i el Dr. Albert Alonso, de la Direcció de Recerca i Innovació.
Un nou test genètic permetrà diagnosticar leucèmies de cèl·lules B que fins ara no es podien classificar
21/06/2017 15:04:44 Blog del Clínic
Investigadors de l’IDIBAPS publiquen un estudi en el que han desenvolupat un nou test per al diagnòstic acurat de les síndromes limfoproliferatives de cèl·lules B.
S.O.S. Refugiats fa balanç d’un any d’activitat a Grècia
20/06/2017 13:54:32 Blog del Clínic
Davant de la situació d’emergència social i sanitària originada amb la crisi migratòria del mediterrani, el Clínic i Sant Joan de Deu Barcelona van crear S.O.S. Refugiats, un programa d’ajuda humanitària que té l’objectiu d’enviar personal sanitari per assistir els refugiats que es troben atrapats a Grècia. El passat febrer el CAPSBE es va sumar […]
Èxit en la Jornada Infermera del Programa de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte
20/06/2017 09:08:37 Blog del Clínic
Organitzada per l'Oficina Tècnica del Programa i amb la col·laboració del Pla Director d'Oncologia, el passat 9 de juny es va celebrar la Jornada d’Infermeria de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte,
   
Borsa de feina

Vols treballar en la Fundació Clínic? Aquí trobaràs les oportunitats de treball disponibles en aquest moment.

[Fes clic aquí...]

Web de Convocatòries

Totes les convocatòries d’ajudes per a la investigació, públiques, privades, publicades a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional. Els investigadors poden accedir a tota la informació i documentació necessària per a la seva tramitació...

[ anar a la Web de convocatories]

 

Valorització de la investigació

¿Et preguntes si la teva investigació té valor comercial? ¿Vols patentar la teva invenció? ¿Què és la transferència tecnològica? ¿Vols muntar una Spin-Of?

[Fes clic aquí...]

 

 
 

La informació proporcionada per aquest siti web té la intenció de millorar la relació directa entre els visitants i els professionals de la Fundació Clínic, però en cap cas pretén reemplaçar la relació entre el pacient i el metge. Si vostè té problemes de salut, no dubti en consultar amb el seu metge.

Aquesta web no admet cap mena de publicitat. 


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad