:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Informació per:
Enllaços:

 

Home

 pipetes_min.jpg 


La Fundació Clínic té com a missió oferir un servei d’excel·lència a la investigació i la innovació que la consolidi com a referent nacional i internacional. L’objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Aquest web pretén ser un mirall de l’activitat desenvolupada per la Fundació Clínic, aportant informació als investigadors, finançadors, inversors i a la societat en general.

...Junts farem realitat les millors idees

 

   
 
Investigadors de l’IDIBAPS desxifren com funciona el genoma de la leucèmia
21/05/2018 17:05:57 Blog del Clínic
Han revelat, per primera vegada, l'epigenoma complet de la leucèmia limfàtica crònica, el tipus de leucèmia més freqüent.
L’IDIBAPS acollirà la Basic School of Hepatology 2018 de la Societat Europea per a l’Estudi del Fetge (EASL)
18/05/2018 08:43:05 Blog del Clínic
Barcelona acollirà la Basic School of Hepatology 2018 de la Societat Europea per a l'Estudi del Fetge (EASL).
L’IDIBAPS participa en un projecte per determinar l’eficàcia de tractaments personalitzats d’immunoteràpia en limfomes no-Hodgkin
16/05/2018 17:26:43 Blog del Clínic
L'IDIBAPS participa en un projecte per determinar l'eficàcia de tractaments personalitzats d'immunoteràpia en limfomes no-Hodgkin.
Un nou estudi explora la genètica de la immunodeficiència comuna variable
16/05/2018 10:40:09 Blog del Clínic
Un equip d’investigadors liderat per Ferran Casals a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Manel Juan a l’Hospital Clínic – IDIBAPS y Sant Joan de Déu ha explorat possibles models genètics per a la immunodeficiència comuna variable en un nou treball publicat a la revista Frontiers in Immunology. El primer autor de l’estudi és Guillem […]
El Clínic commemora els 35 anys del primer trasplantament de pàncrees de l’Estat
10/05/2018 10:59:26 Blog del Clínic
Des de 1983 l’Hospital Clínic ha realitzat 553 trasplantaments de pàncrees (485 de ronyó i 68 pàncrees aïllat). La qual cosa suposa que, de mitjana, al Clínic es practica un trasplantament de pàncrees cada 3 setmanes, aproximadament. El Clínic és l’hospital de l’Estat que ha fet més trasplantaments de pàncrees.
   
Borsa de feina

Vols treballar en la Fundació Clínic? Aquí trobaràs les oportunitats de treball disponibles en aquest moment.

[Fes clic aquí...]

Web de Convocatòries

Totes les convocatòries d’ajudes per a la investigació, públiques, privades, publicades a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional. Els investigadors poden accedir a tota la informació i documentació necessària per a la seva tramitació...

[ anar a la Web de convocatories]

 

Valorització de la investigació

¿Et preguntes si la teva investigació té valor comercial? ¿Vols patentar la teva invenció? ¿Què és la transferència tecnològica? ¿Vols muntar una Spin-Of?

[Fes clic aquí...]

 

 
 

La informació proporcionada per aquest siti web té la intenció de millorar la relació directa entre els visitants i els professionals de la Fundació Clínic, però en cap cas pretén reemplaçar la relació entre el pacient i el metge. Si vostè té problemes de salut, no dubti en consultar amb el seu metge.

Aquesta web no admet cap mena de publicitat. 


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad