:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Informació per:
Enllaços:

 

Home

 pipetes_min.jpg 


La Fundació Clínic té com a missió oferir un servei d’excel·lència a la investigació i la innovació que la consolidi com a referent nacional i internacional. L’objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Aquest web pretén ser un mirall de l’activitat desenvolupada per la Fundació Clínic, aportant informació als investigadors, finançadors, inversors i a la societat en general.

...Junts farem realitat les millors idees

 

   
 
Una xarxa europea d’investigadors identificarà biomarcadors per millorar en la prevenció i caracterització del càncer de còlon
10/10/2018 14:54:38 Blog del Clínic
Una xarxa europea d’investigadors identificarà biomarcadors per millorar en la prevenció i caracterització del càncer de colon.
L’Àrea de Recerca Clínica Josep Carreras permetrà duplicar el nombre d’assajos amb nous tractaments
09/10/2018 14:26:13 Blog del Clínic
La nova Unitat d'Assaigs Clínics de l'ICMHO compta amb el doble d'espai que l'anterior i permetrà que els avenços amb nous fàrmacs arribin de forma més ràpida a la societat.
L’IDIBAPS participa en dos nous projectes internacionals per avançar en la recerca translacional en càncer
08/10/2018 11:45:22 Blog del Clínic
L’IDIBAPS participa en dos nous projectes internacionals per avançar en la recerca translacional en càncer.
El Clínic, l’únic hospital de l’Estat amb un laboratori per identificar les toxines del bolets hepatotòxics
05/10/2018 10:33:40 Blog del Clínic
L’Hospital Clínic de Barcelona és l’únic centre de l’Estat que fa anàlisi de bolets tòxics i aplica un protocol específic per casos d’intoxicacions de bolets. L’Hospital Clínic de Barcelona acaba d’actualitzar el protocol de toxicologia del centre el qual dedica un capítol especial a la intoxicació per bolets tòxics. A Catalunya hi ha unes 50 […]
L’Hospital Clínic i la Fundació Daniel Bravo posen en marxa un nou Centre d’Imatge Cardiovascular Avançada que permetrà triplicar el nombre de proves en un any
03/10/2018 12:12:14 Blog del Clínic
Amb aquesta nova infraestructura, l’Hospital Clínic triplicarà el nombre de ressonàncies cardiovasculars fetes durant l’any, ja que es preveu que passi de les 700 actuals a 2.500 i reduirà el temps de llista d’espera a la tercera part.
   
Borsa de feina

Vols treballar en la Fundació Clínic? Aquí trobaràs les oportunitats de treball disponibles en aquest moment.

[Fes clic aquí...]

Web de Convocatòries

Totes les convocatòries d’ajudes per a la investigació, públiques, privades, publicades a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional. Els investigadors poden accedir a tota la informació i documentació necessària per a la seva tramitació...

[ anar a la Web de convocatories]

 

Valorització de la investigació

¿Et preguntes si la teva investigació té valor comercial? ¿Vols patentar la teva invenció? ¿Què és la transferència tecnològica? ¿Vols muntar una Spin-Of?

[Fes clic aquí...]

 

 
 

La informació proporcionada per aquest siti web té la intenció de millorar la relació directa entre els visitants i els professionals de la Fundació Clínic, però en cap cas pretén reemplaçar la relació entre el pacient i el metge. Si vostè té problemes de salut, no dubti en consultar amb el seu metge.

Aquesta web no admet cap mena de publicitat. 


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad