:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Informació per:
Enllaços:

 

Home

 pipetes_min.jpg 


La Fundació Clínic té com a missió oferir un servei d’excel·lència a la investigació i la innovació que la consolidi com a referent nacional i internacional. L’objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Aquest web pretén ser un mirall de l’activitat desenvolupada per la Fundació Clínic, aportant informació als investigadors, finançadors, inversors i a la societat en general.

...Junts farem realitat les millors idees

 

   
 
La Dra. Amelia Judith Hessheimer, “Rising Star” per les societats ILTS, ELITA i LICAGE
22/06/2018 13:48:58 Blog del Clínic
La Dra. Amelia Hessheimer ha estat guardonada amb el Rising Star Award per un dels sis millors treballs presentats al Congrés Internacional 2018 organitzat per la International Liver Transplantation Society (ILTS)-European Liver and Intestine Transplant Association (ELITA) i Liver Intensive Care Group of Europe (LICAGE), que va reunir als millors especialistes del món a Lisboa els passats dies 23 i 26 de maig.
El Dr. Martí Manyalich, Premi Josep Trueta 2018 per “L’Acadèmia”
22/06/2018 11:42:01 Blog del Clínic
El dia 22 de maig, el Dr. Martí Manyalich va rebre el Premi Josep Trueta 2018 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, L’Acadèmia, com a reconeixement per la seva trajectòria de recerca dins l’àmbit de les Ciències de la Salut dels últims 5 anys. Aquest guardó premia […]
El Clínic acull un simulacre de trasllat d’un pacient amb sospita de malaltia infecciosa altament transmissible
19/06/2018 09:37:05 Blog del Clínic
Aquest simulacre forma part dels exercicis de simulació que es fan periòdicament a Catalunya en el marc d’una emergència de salut pública internacional, seguint indicacions del Reglament Sanitari Internacional, per avaluar el funcionament del Sistema d’Alerta Precoç i Resposta Ràpida.
Demostren efectes protectors del resveratrol contra alteracions cel·lulars de l’Alzheimer
18/06/2018 15:00:43 Blog del Clínic
Investigadors de l'IIBB-CSIC i de l'IDIBAPS demostren efectes protectors del resveratrol contra alteracions cel·lulars de l'Alzheimer.
Nova edició dels ajuts “Pons Bartran” i “Pons Balmes” per a recerca en salut mental
14/06/2018 15:49:13 Blog del Clínic
El Servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic ha resolt la segona convocatòria dels ajuts Pons Bartran i Pons Balmes per a recerca en salut mental.
   
Borsa de feina

Vols treballar en la Fundació Clínic? Aquí trobaràs les oportunitats de treball disponibles en aquest moment.

[Fes clic aquí...]

Web de Convocatòries

Totes les convocatòries d’ajudes per a la investigació, públiques, privades, publicades a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional. Els investigadors poden accedir a tota la informació i documentació necessària per a la seva tramitació...

[ anar a la Web de convocatories]

 

Valorització de la investigació

¿Et preguntes si la teva investigació té valor comercial? ¿Vols patentar la teva invenció? ¿Què és la transferència tecnològica? ¿Vols muntar una Spin-Of?

[Fes clic aquí...]

 

 
 

La informació proporcionada per aquest siti web té la intenció de millorar la relació directa entre els visitants i els professionals de la Fundació Clínic, però en cap cas pretén reemplaçar la relació entre el pacient i el metge. Si vostè té problemes de salut, no dubti en consultar amb el seu metge.

Aquesta web no admet cap mena de publicitat. 


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad