:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Informació per:
Enllaços:

 

Home

 pipetes_min.jpg 


La Fundació Clínic té com a missió oferir un servei d’excel·lència a la investigació i la innovació que la consolidi com a referent nacional i internacional. L’objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Aquest web pretén ser un mirall de l’activitat desenvolupada per la Fundació Clínic, aportant informació als investigadors, finançadors, inversors i a la societat en general.

...Junts farem realitat les millors idees

 

   
 
El liti i els antipsicòtics injectables de llarga durada s’associen a un menor risc de reingrés en pacients amb trastorn bipolar
14/03/2018 11:50:44 Blog del Clínic
El liti i els antipsicòtics injectables de llarga durada s'associen a un menor risc de reingrés en pacients amb trastorn bipolar.
Tanit Tubat dóna 2.298 euros gràcies al seu llibre “A veces puta otras maravillosa”
12/03/2018 12:57:06 Blog del Clínic
Tanit Tubat dona 2.298 euros al Clínic gracias a su libro “A veces puta y otras maravillosa”.
Un mètode no invasiu permet detectar una elevada freqüència de malaltia hepàtica crònica no diagnosticada
08/03/2018 11:57:33 Blog del Clínic
Un mètode no invasiu permet detectar una elevada freqüència de malaltia hepàtica crònica no diagnosticada.
Una nova tècnica quirúrgica permet la reconstrucció total de la paret nasal
06/03/2018 14:23:44 Blog del Clínic
Per primera vegada, un equip de cirurgians i investigadors del Clínic, amb la col·laboració d’Ohio State University-Wexner Medical Center d’EEUU, ofereix una solució efectiva als casos complexos de reconstrucció total de la paret (envà o septe) nasal. L’equip, liderat pel Dr. Isam Alobid, autor d’aquesta tècnica innovadora, el formen els Drs. Alfonso Santamaría, Cristóbal Langdon, Mauricio López-Chacón, Arturo Cordero, Joaquim Enseñat, Ricardo Carrau i Manuel Bernal-Sprekelsen.
L’Hospital Clínic, Mobile World Capital Barcelona i AIS Channel presenten el futur de la cirurgia teleassistida amb tecnologia 5G
28/02/2018 14:45:51 Blog del Clínic
L'Hospital Clínic de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona han presentat aquest migdia, en el marc de GSMA Mobile World Congress, un projecte pilot d'implantació de tecnologia 5G a l'hospital barceloní per assistir telemàticament intervencions quirúrgiques a distància i en temps real. En l'acte de presentació han participat Josep M. Campistol, director general de l'Hospital Clínic, Carlos Grau, director general d'MWCapital, i Antonio de Lacy, cirurgià, Cap del Servei de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital Clínic de Barcelona i fundador d'AIS Channel, impulsor de la iniciativa.
   
Borsa de feina

Vols treballar en la Fundació Clínic? Aquí trobaràs les oportunitats de treball disponibles en aquest moment.

[Fes clic aquí...]

Web de Convocatòries

Totes les convocatòries d’ajudes per a la investigació, públiques, privades, publicades a nivell autonòmic, estatal, europeu i internacional. Els investigadors poden accedir a tota la informació i documentació necessària per a la seva tramitació...

[ anar a la Web de convocatories]

 

Valorització de la investigació

¿Et preguntes si la teva investigació té valor comercial? ¿Vols patentar la teva invenció? ¿Què és la transferència tecnològica? ¿Vols muntar una Spin-Of?

[Fes clic aquí...]

 

 
 

La informació proporcionada per aquest siti web té la intenció de millorar la relació directa entre els visitants i els professionals de la Fundació Clínic, però en cap cas pretén reemplaçar la relació entre el pacient i el metge. Si vostè té problemes de salut, no dubti en consultar amb el seu metge.

Aquesta web no admet cap mena de publicitat. 


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad