:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Información para:
Enlaces:

 

 

Home

 pipetes_min.jpg


The Clinic Foundation's mission is to offer a portfolio of excellent services to the research and innovation communities that consolidate the organization as a national and international referent. The goal is to contribute to improving the health and quality of life of the population level through the competence, the skills, a responsible sustainable work and a scientific and social orientation.


...we make your ideas come true.

 

   
 
El Clínic viu un Sant Jordi intens
4/24/2018 12:17:03 PM Blog del Clínic
La Diada de Sant Jordi 2018 es va viure intensament a l’Hospital Clínic de Barcelona. La jornada va començar a primera hora del matí on diversos estudiants del Conservatori del Gran Teatre del Liceu van participar en la ‘Marató de Piano Sant Jordi 2018’ interpretant peces clàssiques al vestíbul principal de l’Hospital. Al mateix vestíbul, s’hi va instal•lar un photocall mitjançant el qual els visitants, pacients i professionals de l’Hospital es podien fer fotos i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #elClinicenamora.
El servei d’ORL del Clínic, al capdavant de la rinologia i l’oncologia de cap i coll a nivell nacional
4/23/2018 8:00:47 AM Blog del Clínic
Un estudi multicèntric d'àmbit nacional publicat a "Acta Otorrinolaringológica Española" sobre la publicació científica internacional i nacional portada a terme pels serveis d'ORL espanyols durant 2011-2015, mostra que els hospitals que lideren la producció científica són els que tenen associats instituts de recerca biosanitària o de recerca temàtica d'excel·lència.
SEAT, IrsiCaixa, Hospital Clínic, Universidad de Harvard i ITAE presenten el seu primer estudi científic sobre nutrició i vida saludable
4/20/2018 4:10:57 PM Blog del Clínic
SEAT, IrsiCaixa, Hospital Clínic, Universidad de Harvard i ITAE presenten el seu primer estudi científic sobre nutrició i vida saludable.
El Projecte ARI, del Clínic-Hospital Sant Joan de Déu, guanyador del Premi Albert Jovell a la Recerca Social i Científica 2018
4/20/2018 3:31:09 PM Blog del Clínic
El passat 12 d'abril va tenir lloc a Madrid l'entrega dels Premis Albert Jovell "Historias que crean Historia", guardons que concedeix el Grupo Español de Pacientes con Cáncer (GEPAC) a les persones i entitats que intervenen en la defensa de la qualitat i dels drets dels pacients i els seus familiars.
Felip Burgos codirigeix i coorganitza el Curs Teòrico-Pràctic de Funció Pulmonar de la SOCAP
4/20/2018 2:55:01 PM Blog del Clínic
Els dies 9 a 25 d'abril s'ofereix a L'Acadèmia-Can Caralleu el "Curs Teòric-Pràctic de Funció Pulmonar" de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP), organitzat i dirigit pel Dr. Felip Burgos, infermer del Centre de Diagnòstic Respiratori del servei de Pneumologia de Clínic-IDIBAPS i professor associat de la UB, i el Dr. Xavier Muñoz, de l'Hospital Vall d'Hebron.
   
Job opportunities

Interested in working with us? You will find here our latest job opportunities.

[Click here...]

Grants site

All grants -publics, privates, autonomic, national and international- related to biomedical research. Researchers may access all information and documentation needed for the procedure...

[ Go to Grants Site]

 

Research value

Do you wonder if your research has any commercial value? Would you like to protect your invention? What is technology transfer? Interesed in running your own spin-off...

[Clic here...]

 

 
 

Agregar contenido...


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad