:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Información para:
Enlaces:

 

 

Home

 

pipetes_min.jpg

 

La Fundació Clínic tiene como misión ofrecer un servicio de excelencia a la investigación y la innovación que la consolide como referente nacional e internacional. El objetivo es contribuir a mejorar la salud y la calidad de vida de la población a través de la eficiencia, la profesionalidad, un trabajo responsable y una orientación científica y social.

Esta web pretende ser un espejo de la actividad desarrollada por la Fundació Clínic, aportando información a los investigadores, financiadores, inversores i a la sociedad en general.


 ...Juntos convertimos las mejores ideas en realidad.

   
 
El Clínic viu un Sant Jordi intens
24/04/2018 12:17:03 Blog del Clínic
La Diada de Sant Jordi 2018 es va viure intensament a l’Hospital Clínic de Barcelona. La jornada va començar a primera hora del matí on diversos estudiants del Conservatori del Gran Teatre del Liceu van participar en la ‘Marató de Piano Sant Jordi 2018’ interpretant peces clàssiques al vestíbul principal de l’Hospital. Al mateix vestíbul, s’hi va instal•lar un photocall mitjançant el qual els visitants, pacients i professionals de l’Hospital es podien fer fotos i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #elClinicenamora.
El servei d’ORL del Clínic, al capdavant de la rinologia i l’oncologia de cap i coll a nivell nacional
23/04/2018 8:00:47 Blog del Clínic
Un estudi multicèntric d'àmbit nacional publicat a "Acta Otorrinolaringológica Española" sobre la publicació científica internacional i nacional portada a terme pels serveis d'ORL espanyols durant 2011-2015, mostra que els hospitals que lideren la producció científica són els que tenen associats instituts de recerca biosanitària o de recerca temàtica d'excel·lència.
SEAT, IrsiCaixa, Hospital Clínic, Universidad de Harvard i ITAE presenten el seu primer estudi científic sobre nutrició i vida saludable
20/04/2018 16:10:57 Blog del Clínic
SEAT, IrsiCaixa, Hospital Clínic, Universidad de Harvard i ITAE presenten el seu primer estudi científic sobre nutrició i vida saludable.
El Projecte ARI, del Clínic-Hospital Sant Joan de Déu, guanyador del Premi Albert Jovell a la Recerca Social i Científica 2018
20/04/2018 15:31:09 Blog del Clínic
El passat 12 d'abril va tenir lloc a Madrid l'entrega dels Premis Albert Jovell "Historias que crean Historia", guardons que concedeix el Grupo Español de Pacientes con Cáncer (GEPAC) a les persones i entitats que intervenen en la defensa de la qualitat i dels drets dels pacients i els seus familiars.
Felip Burgos codirigeix i coorganitza el Curs Teòrico-Pràctic de Funció Pulmonar de la SOCAP
20/04/2018 14:55:01 Blog del Clínic
Els dies 9 a 25 d'abril s'ofereix a L'Acadèmia-Can Caralleu el "Curs Teòric-Pràctic de Funció Pulmonar" de la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP), organitzat i dirigit pel Dr. Felip Burgos, infermer del Centre de Diagnòstic Respiratori del servei de Pneumologia de Clínic-IDIBAPS i professor associat de la UB, i el Dr. Xavier Muñoz, de l'Hospital Vall d'Hebron.
   
Bolsa de empleo

¿Quieres trabajar en la Fundació Clínic?

Aquí encontrarás las oportunidades de trabajo disponibles en este momento.

[Haz clic aquí...]

Web de Convocatorias

Todas las convocatorias de ayudas para la investigación, públicas, privadas, publicadas a nivel autonómico, estatal, europeo e internacional. Los investigadores pueden acceder a toda la información y documentación necesaria para su tramitación...

[ir a la Web de convocatorias]

Valorización de la investigación

¿Te preguntas si tu investigación tiene valor comercial?   ¿Puedes patentar tu invención?   ¿Qué es la transferencia tecnológica?   ¿Quieres montar una Spin-Off?

[Haz clic aquí...]

 
 

La información proporcionada por este sitio web tiene la intención de mejorar la relación directa entre los visitantes y los profesionales de la Fundació Clínic, pero en ningún caso pretende reemplazar la relación entre el paciente y el médico. Si usted tiene problemas de salud, no dude en consultar con su médico.

Esta web no admite ningún tipo de publicidad.


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad