:: Tuggerah Doctors ::
 
   
 
   
 
Información para:
Enlaces:

 

Home

 

pipetes_min.jpg

 

La Fundació Clínic tiene como misión ofrecer un servicio de excelencia a la investigación y la innovación que la consolide como referente nacional e internacional. El objetivo es contribuir a mejorar la salud y la calidad de vida de la población a través de la eficiencia, la profesionalidad, un trabajo responsable y una orientación científica y social.

Esta web pretende ser un espejo de la actividad desarrollada por la Fundació Clínic, aportando información a los investigadores, financiadores, inversores i a la sociedad en general.


 ...Juntos convertimos las mejores ideas en realidad.

   
 
El Clínic participa en el projecte CIPSEC com a infraestructura pilot del sector salut
23/06/2017 11:28:12 Blog del Clínic
El Clínic participa en el projecte CIPSEC com a infraestructura pilot del sector salut.
El consorci SIMPATHY publica les recomanacions per a la gestió de la polimedicació i l’adherència als tractaments de la gent gran a la UE
22/06/2017 15:31:57 Blog del Clínic
En una conferència internacional d'alt nivell organitzada pel Govern d'Escòcia el passat mes d'abril, el consorci SIMPATHY per a la millora de la gestió de la polimedicació i l'adherència al tractament de la gent gran va presentar l'informe final de l'estudi del mateix nom, on es dónen una sèrie de recomanacions als Estats membres de la UE per adreçar millor el repte global de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) de millorar la seguretat en l’ús dels medicaments, punt aquest on la polimedicació té un pes important. El projecte, iniciat el juny del 2015 i finalitzat el 2017, ha estat dirigit pel Govern d'Escòcia, i per la part de l'Hospital Clínic els coordinadors han estat els Dr. Carles Codina, cap del Servei de Farmàcia, i el Dr. Albert Alonso, de la Direcció de Recerca i Innovació.
Un nou test genètic permetrà diagnosticar leucèmies de cèl·lules B que fins ara no es podien classificar
21/06/2017 15:04:44 Blog del Clínic
Investigadors de l’IDIBAPS publiquen un estudi en el que han desenvolupat un nou test per al diagnòstic acurat de les síndromes limfoproliferatives de cèl·lules B.
S.O.S. Refugiats fa balanç d’un any d’activitat a Grècia
20/06/2017 13:54:32 Blog del Clínic
Davant de la situació d’emergència social i sanitària originada amb la crisi migratòria del mediterrani, el Clínic i Sant Joan de Deu Barcelona van crear S.O.S. Refugiats, un programa d’ajuda humanitària que té l’objectiu d’enviar personal sanitari per assistir els refugiats que es troben atrapats a Grècia. El passat febrer el CAPSBE es va sumar […]
Èxit en la Jornada Infermera del Programa de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte
20/06/2017 9:08:37 Blog del Clínic
Organitzada per l'Oficina Tècnica del Programa i amb la col·laboració del Pla Director d'Oncologia, el passat 9 de juny es va celebrar la Jornada d’Infermeria de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte,
   
Bolsa de empleo

¿Quieres trabajar en la Fundació Clínic?

Aquí encontrarás las oportunidades de trabajo disponibles en este momento.

[Haz clic aquí...]

Web de Convocatorias

Todas las convocatorias de ayudas para la investigación, públicas, privadas, publicadas a nivel autonómico, estatal, europeo e internacional. Los investigadores pueden acceder a toda la información y documentación necesaria para su tramitación...

[ir a la Web de convocatorias]

Valorización de la investigación

¿Te preguntas si tu investigación tiene valor comercial?   ¿Puedes patentar tu invención?   ¿Qué es la transferencia tecnológica?   ¿Quieres montar una Spin-Off?

[Haz clic aquí...]

 
 

La información proporcionada por este sitio web tiene la intención de mejorar la relación directa entre los visitantes y los profesionales de la Fundació Clínic, pero en ningún caso pretende reemplazar la relación entre el paciente y el médico. Si usted tiene problemas de salud, no dude en consultar con su médico.

Esta web no admite ningún tipo de publicidad.


Institucions promotores: 

 

 


Entitats a les que prestem servei:

 

 

 


 

Principals finançadors:

 

 

       

 

   

 

Actualizada el 11/05/2017

 
Copyright FUNDACIÓ CLÍNIC PER A LA RECERCA BIOMÈDICA Términos de Uso | Declaración de Privacidad